Bij MOKkoffie horen we graag hoe het met je gaat. We maken tijd om samen een kop koffie/thee te drinken. Bezoekers vinden het fijn om hun hart te luchten.

Wie op donderdagmiddag na twaalven weleens op de van der Duyn van Maasdamweg loopt, heeft onze koffiekist en MOKkoffietent ongetwijfeld zien staan. We bieden voorbijgangers aan om een kop koffie of thee met ons te drinken. Dat doen we om te kijken hoe het met ze gaat. Veel mensen hebben best behoefte aan een luisterend oor, maar vinden dat niet zomaar. Bij ons kun je je hart luchten of gewoon een praatje maken.
Niet iedereen heeft tijd om te blijven hangen. Maar soms is een groet al voldoende voor iemand om zich een beetje beter te voelen. De kracht van een lach en een opgestoken hand zijn niet te onderschatten.

Er ontstaan ook leuke gesprekken tussen de bezoekers onderling. Vooral in de zomermaanden is het gezellig druk bij de tent.
Nu en dan wijzen we bezoekers op een van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld op KOMsamen, wanneer iemand aangeeft weinig aanspraak te hebben. Of op KOMonderwijs, als er behoefte is aan huiswerkbegeleiding.

Door de jaren heen zijn prachtige, blijvende contacten ontstaan. We hebben ontdekt dat koffie een ludiek middel is om mensen met elkaar te verbinden.

Help jij ons een stap verder?

Wil je met ons meedoen of eenmalig koffie(toebehoren) sponsoren? Laat het ons weten via info@komunity.nl