Iedereen die graag anderen ontmoet, is welkom bij KOMsamen. Hieronder lees je welke vier samenkomsten we organiseren.

KOMsamen
Bij KOMsamen treffen volwassenen, jeugdigen en kinderen elkaar rondom een lunchmaaltijd. Dat doen we op de even zondagen, in wijkcentrum Het_Punt aan de Erasmusweg in Hoogezand. We starten om 11:30u met koffie/thee en bespreken een Bijbels thema.
Terwijl de volwassenen de tijd nemen om eens echt een persoonlijk gesprek met elkaar te hebben, gaan de jongeren los in de naastgelegen gymzaal. Rond 14:00u ronden we af. Iedereen is welkom.


HUDDLE
Onder KOMsamen vallen ook onze zogenaamde ‘huddles’; kringen waarin we door de week samenkomen. Hiermee geven we uiting aan Gods verlangen om elkaar echt te zien en naar elkaar te luisteren.
Wil je meer weten? Bel dan gerust met Cees en Anneke (06-23176920). Zij weten waar en wanneer je kunt  aansluiten.


KOMSAMEN-eten

Elke derde vrijdag van de maand bereiden we in wijkcentrum Het_Punt een driegangenmenu. We richten ons daarmee op de bewoners van de wijk Spoorstraat-Kieldiep. Met name op wie behoefte heeft aan sociaal contact en gezinnen voor wie een warme maaltijd niet vanzelfsprekend is. We starten om 18:00 uur en deelname is GRATIS. Opgave is wel noodzakelijk, omdat we een maximaal aantal gasten kunnen herbergen.
e-mail: komsameneten@gmail.com
telefonisch: 06- 311 57 926


Kerk-op-Woensdag
Elke woensdag komen we samen in de Rank (Mars 1a, Hoogezand). Kerk-op-Woensdag is er voor iedereen die naast zondagen ook graag door de week andere (christenen) ontmoet.
Ieder die komt, neemt iets te eten mee voor zichzelf en 1 ander. Dan hebben we altijd genoeg. We beginnen om 17:15 uur. Na de maaltijd aanbidden we God en is er een kort onderwijsmoment. Iedereen is welkom. Neem ook je vrienden en bekenden mee. Om 19:00 uur sluiten we af. Dan heeft iedereen nog ruimte voor zijn of haar avondprogramma.

Help jij ons een stap verder?

Help mee als vrijwilliger of met een donatie.