KOMonderwijs is een organisatie die zich richt op het geven van onderwijsbegeleiding van kinderen van de basisschool en de middelbare school. Deze onderwijsbegeleiding bieden we aan in samenwerking met Onderwijsbegeleiding Oost. Door middel van fondswerving van onder andere het Oranjefonds zijn we in staat deze onderwijsbegeleiding goedkoper en in sommige gevallen zelfs gratis aan te bieden. Voor de basisschoolleerlingen zal deze onderwijsbegeleiding vooral spelenderwijs zijn.

Wilt u uw kind aanmelden?

Druk op onderstaande knop om het aanmeldformulier in te vullen.

Persoonlijk en vertrouwd

Het persoonlijke aspect is erg belangrijk, hoewel er in eerste instantie ‘klassikaal’ begonnen gaat worden om zo de kinderen beter te leren kennen.

Na verloop van tijd zal in een natuurlijk proces steeds meer aansluiting gezocht worden op de persoonlijke uitdagingen van het kind.

Het zelfvertrouwen van de kinderen wordt opgebouwd door de mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en de positieve benadering van de begeleiders. De begeleiders werken vanuit hun christelijk identiteit. Liefde, geduld en vriendelijkheid naar elkaar zijn belangrijke waarden.

Wekelijkse activiteiten

Het mooie is dat onder de kinderen, die deelnemen aan KOMsport activiteiten, behoefte is om zich ook bij KOMonderwijs aan te sluiten. Een prachtige kruisbestuiving en een geweldig middel om nog meer recht te doen aan de kinderen in Hoogezand.

Help jij ons een stap verder?

Help mee als vrijwilliger of met een donatie.