KOMonderwijs is een organisatie die zich richt op het geven van onderwijsbegeleiding aan kinderen van de basisschool en de middelbare school. Onderwijs begeleiding maken wij mogelijk vanuit ondersteuning van fondsen. Dit maakt het mogelijk dit ook aan te bieden wanneer er sprake is van minder financiële draagkracht. 

Heb je moeite je thuis te concentreren op je huiswerk? Heb je moeite met een vak, ook al wordt het op school goed uitgelegd? Vind je het lastig om een planning te maken of je eraan te houden? Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek of het iets voor jou is! 

Wilt u uw kind aanmelden?

Druk op onderstaande knop om het aanmeldformulier in te vullen.

 Persoonlijk en vertrouwd

Voor de basisschoolleerlingen zal deze onderwijsbegeleiding vooral spelenderwijs zijn, hoewel er in eerste instantie ‘klassikaal’ begonnen gaat worden om zo de kinderen beter te leren kennen.

Na verloop van tijd zal in een natuurlijk proces steeds meer aansluiting gezocht worden op de persoonlijke uitdagingen van het kind.  

Het zelfvertrouwen van de kinderen en jongeren wordt opgebouwd door de mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en de positieve benadering van de begeleiders. De begeleiders werken vanuit hun christelijk identiteit. Liefde, geduld en vriendelijkheid naar elkaar zijn belangrijke waarden. 

Wekelijkse activiteiten

Het mooie is dat onder de kinderen, die deelnemen aan KOMsport activiteiten, behoefte is om zich ook bij KOMonderwijs aan te sluiten. Een prachtige kruisbestuiving en een geweldig middel om nog meer recht te doen aan de kinderen in Hoogezand.

Help jij ons een stap verder?

Help mee als vrijwilliger of met een donatie.