Elke deelnemer aan de activiteiten van KOMsport ervaart dat we als een familie met elkaar omgaan. Tijdens het sporten is het gezellig, gaan we sportief met elkaar om en is iedereen welkom.

Sportcommunity

Zo hopen we een bijdrage te doen aan een veranderende, positieve sfeer onder kinderen, jongeren en ouders in de wijken waar we actief zijn.

Sinds 2015 bieden wij gratis sportactiviteiten aan. Het begon met alleen voetbal. Momenteel bieden wij wekelijks vier activiteiten aan.

Wekelijkse activiteiten
 

Tijdens de sportmomenten staat er altijd een thema centraal waarin wij iedere deelnemer een waarde willen aanleren door gebruik van verhalen en lessen uit de Bijbel.

In de winter sporten wij binnen. In de zomer wordt er op maandagavond buiten, op het Cruijff court aan de Thorbeckelaan, gevoetbald. Op donderdagen wordt er bij mooi weer ook buiten spelletjes gespeeld. Onze activiteit Dans (maandagavond) en voetbal voor de basisschool leeftijd (donderdagavond) is altijd in de zaal.


Al onze activiteiten zijn gratis te bezoeken. Klik voor meer informatie op onderstaande knop. Hier is meer informatie te vinden over de activiteiten.

MAANDAG

19.00 – 20.30 uur
Dans voor kinderen van 8-14 jaar
Sportzaal Zonneweg

MAANDAG

19.00 – 20.30 uur
Voetbal voor 12+ jongeren
Sportzaal Thorbeckelaan

DONDERDAG

19.00 – 20.30 uur
Spelletjes voor basisschoolkinderen
Sportzaal Thorbeckelaan

DONDERDAG

19.00 – 20.30 uur
Voetbal voor basisschoolkinderen
Sportzaal Thorbeckelaan

Help jij ons een stap verder?

Help mee als vrijwilliger of met een donatie.