Elke deelnemer aan de activiteiten van KOMsport ervaart dat wij inzetten op een familiaire sfeer. Tijdens het sporten is het gezellig, gaan we sportief met elkaar om en is iedereen welkom.

Sportcommunity

Zo hopen we een bijdrage te doen aan een veranderende, positieve sfeer onder kinderen, jongeren en ouders in de wijken waar we actief zijn.

Sinds 2015 bieden wij gratis sportactiviteiten aan. Het begon met alleen voetbal. Momenteel bieden wij wekelijks vier activiteiten aan.

 Wekelijkse activiteiten

Tijdens de sportmomenten staat er meestal een thema centraal waarin wij met iedere deelnemer een waarde willen oefenen. Een waarde oefenen doen wij vanuit onze christelijke drijfveer.  

In de winter sporten wij binnen. In de zomer wordt er op maandag- en donderdagavond ook buiten, op het Cruijff court aan de Thorbeckelaan, gevoetbald. Op donderdagen wordt er bij mooi weer buiten spelletjes gespeeld. Onze activiteit Dans (maandagavond)  is in de zaal aan de Zonneweg of buiten op het plein van de Nico Bulderschool.

Al onze activiteiten bieden wij gratis aan. Klik voor meer informatie op onderstaande knop. Hier is meer informatie te vinden over de activiteiten.

MAANDAG

19.00 – 20.15 uur
Dans voor kinderen van 8-14 jaar
Sportzaal Zonneweg

MAANDAG

19.00 – 20.30 uur
Voetbal voor 12+ jongeren
Sportzaal Thorbeckelaan

DONDERDAG

19.00 – 20.30 uur
Spelletjes voor basisschoolkinderen
Sportzaal Troelstralaan

DONDERDAG

19.00 – 20.30 uur
Voetbal voor basisschoolkinderen
Sportzaal Thorbeckelaan

Help jij ons een stap verder?

Help mee als vrijwilliger of met een donatie.